6 betaalbare woningen in Werchter Rotselaar

Project is uitverkocht!

De gemeente Rotselaar realiseert in samenwerking met Interleuven de bouw en de verkoop van volgende betaalbare woningen:

  • 4 koopwoningen in halfopen bebouwing gelegen in de Jack-Opstraat te Werchter, deze 4 woningen zijn allemaal verkocht.
  • 2 koopwoningen in halfopen bebouwing gelegen in de Jef Scherensstraat te Werchter, beide woningen zijn ondertussen verkocht.

Deze 6 instapklare en duurzame woningen worden uitgerust met zonnepanelen.

De 4 halfopen woningen in de Jack-Opstraat hebben op het gelijkvloers een garage en tuinberging langs de straatzijde en een zuidgerichte leefruimte met open keuken  aan de tuinzijde. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en de technische ruimte. Vóór de woning wordt een oprit aangelegd geschikt voor 2 auto’s. Ter hoogte van het terras wordt een tuinmuur opgetrokken in dezelfde gevelsteen als de woningen. De perceelsoppervlakte varieert tussen 430m² en 500m².

De 2 halfopen woningen in de Jef Scherensstraat zijn ontworpen als doorzonwoning met een leefruimte met open keuken die zowel contact heeft met de gemeenschappelijke groenvoorziening aan de straat als met de zuidgerichte tuin. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en de technische ruimte. De garage bevindt zich in een apart volume maar deze wordt met de woning verbonden door de gevel van de garage door te trekken als afscheiding. Hier bevindt zich ook een poort met rechtstreekse toegang tot de tuin. Vóór de woning wordt een oprit aangelegd geschikt voor 2 auto’s. De perceelsoppervlakte bedraagt respectievelijk 393 m² en 423 m².