In Optie: Twee instapklare woningen | Woonproject Werchter

De gemeente Rotselaar realiseert in samenwerking met Interleuven de bouw en de verkoop van volgende betaalbare woningen:

  • Vier koopwoningen in halfopen bebouwing gelegen in de Jack-Opstraat te Werchter, hiervan zijn momenteel al drie woningen verkocht en één woning staat momenteel in optie.
  • In de verkaveling in de Jef Scherensstraat staat tevens één woning in optie.

Woning Jack-Opstraat

De halfopen woning in de Jack-Opstraat beschikt op het gelijkvloers over een garage en tuinberging langs de straatzijde. Langs de tuinzijde is er een zuidgerichte leefruimte met open keuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en de technische ruimte. Vóór de woning is een oprit aangelegd geschikt voor 2 auto’s. Ter hoogte van het terras is een tuinmuur opgetrokken in dezelfde gevelsteen als de woningen. De perceelsoppervlakte is 430m². 
Deze woning wordt te koop aangeboden voor 350.000 euro (exclusief registratierechten en notariskosten).

De woning is uitgerust met zonnepanelen.

Gallerij

Woning Jef Scherensstraat

De halfopen woning in de Jef Scherensstraat is ontworpen als doorzonwoning met een leefruimte met open keuken. De leefruimte heeft zowel contact met de gemeenschappelijke groenvoorziening aan de straat als met de zuidgerichte tuin. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en de technische ruimte. De garage bevindt zich in een apart volume maar deze wordt met de woning verbonden door de gevel van de garage door te trekken als afscheiding. Hier bevindt zich ook een poort met rechtstreekse toegang tot de tuin. Vóór de woning wordt een oprit aangelegd geschikt voor 2 auto’s. De perceelsoppervlakte bedraagt respectievelijk 350m². 
Deze woning wordt te koop aangeboden voor 375.000 euro (exclusief registratie- en notariskosten).

Gallerij

Meer weten of heeft u interesse in een van deze woningen? Neem contact op met Marc De Neef.