• 2022 05 wpwerchter banner
  • Banner website
  • BannerBedrijfspercelen1130x225

Nieuw vaccinatiecentrum in gebouw Interleuven

Vanaf 24 januari 2022 kunnen de inwoners van de gemeenten Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem zich opnieuw dichter bij huis laten vaccineren. Het nieuwe vaccinatiecentrum zal geopend worden in een gebouw van Interleuven op het bedrijventerrein Webbekom. Dankzij een goede samenwerking hopen wij om deze tweede vaccinatiecampagne tot een succesvol einde te brengen. 

Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem bereiden zich opnieuw voor om hun inwoners tegen COVID-19 te vaccineren. Samen met de Eerstelijnszone Demerland wordt voor de tweede campagne een nieuw vaccinatiecentrum op het bedrijventerrein in Webbekom klaargemaakt. Dankzij de inspanningen van Interleuven kunnen vanaf maandag 24 januari 2022 de eerste vaccins toegediend worden in een van hun gebouwen op het bedrijventerrein in Webbekom, Industrieterrein nr. 8, tegenover firma HAROL. Het gebouw is vlot bereikbaar voor alle inwoners en ligt vlak naast de op- en afrit van de E314. Op die manier kunnen we de inwoners van Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem nog dichter bij huis vaccineren.

Op 15 september 2021 sloot vaccinatiecentrum Den Amer de deuren om er opnieuw volop culturele activiteiten te kunnen laten plaatsvinden. Sindsdien konden de inwoners van Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem terecht in de stadsfeestzaal van Aarschot. De vier besturen willen stad Aarschot dan ook uitdrukkelijk bedanken voor de warme ontvangst, goede zorgen en vlotte samenwerking.

Lees hier het volledige persbericht of bekijk de reportage van ROB-tv.