Woonproject OpstreekBertem 3060

Interleuven is in samenwerking met de gemeente Bertem gestart met de ontwikkeling van de volgende fase van het nog vrijliggende woonuitbreidingsgebied Opstreek.

Het totale woonproject bestaat uit 72 woonentiteiten. De openbare ruimte van het project en de nutsleidingen zijn reeds afgewerkt. Vandaag worden er door Interleuven twaalf kavels te koop aangeboden waarvan er nog een beschikbaar is.

Project: laatste kavel

Het project van Interleuven bestaat uit:

  • Acht kavels voor halfopen bebouwing (een nog beschikbaar)
  • Vier kavels voor gesloten bebouwing (allen verkocht)

De verkoopprijs van de nog beschikbare grond (exclusief kosten eigen aan de koper, notaris- en registratiekosten, kosten opmeting & afpaling perceel) bedraagt 158.367,21 euro voor een oppervlakte van 356 m².

Bekijk het presentatieplan voor een gedetailleerd overzicht van de verkoopprijs, oppervlaktes per kavel en stand van zaken voor de verkoop. Laatste update: juni 2024

Belangrijkste voorwaarden voor kandidaat-kopers

  • Je hebt ten hoogste nog 1 andere woning of bouwgrond in je bezit. Die moet je verkopen binnen een termijn van 1 jaar na het verlijden van de aankoopakte. Bij een bestaande woning dient deze te worden verkocht binnen een termijn van 3 maanden na de domiciliëring in de nieuw gebouwde woning.
  • Er zijn inkomensvoorwaarden. Interleuven kijkt na of je aan deze voorwaarden voldoet.
  • Je bouwt binnen de 3 jaar na aankoop van een kavel je woning volgens de bouwvoorschriften. Hier ga je zelf binnen de 5 jaar ook wonen.

Download hier de volledige verkoopsvoorwaarden

Download hier de verkavelingsvoorschriften

Verkoopsprijzen

2024 06 prijzen WP Opstreek

Kandidaat stellen?

Heb je interesse in een van de overgebleven kavels? Vul dan het kandidaatsformulier in & verstuur het aangetekend naar Interleuven, Brouwersstraat 6, 3000 Leuven. Contacteer Marc De Neef voor meer informatie via e-mail of telefonisch op 0495 53 84 47.