Woonproject Kumtich bouwgrondTienen, 3300

De verkaveling Kumtich Kouter III is gelegen aan de Duikers-Ontmijnersstraat, in het binnengebied gevormd door de Riet-, Lis-, Daal- en Vondelstraat. Er zijn nog 4 kavels met verkoopvoorwaarden te koop (prijs vanaf  80.000 euro exclusief notaris- en registratiekosten) en nog 1 bouwgrond zonder verkoopvoorwaarden (prijs vanaf 135.000 euro exclusief notaris- en registratiekosten).

Van de 4 kavels met verkoopvoorwaarden (inkomensplafond, eigendom, ...) zijn er twee bouwgronden bestemd voor halfopen bebouwing en de andere voor open bebouwing. Deze gronden zijn kleiner dan 10 are. De kavel zonder verkoopvoorwaarde heeft een oppervlakte groter dan 10 are.

Het terrein ligt op 5 à 10 minuten rijden van de op- en afrit Boutersem van de E40. De afstand tot het centrum van Tienen bedraagt 5 kilometer. Het centrum van Leuven is slechts 15 km verwijderd van de verkaveling. In de nabijheid van het centrum van Kumtich bevinden zich alle noodzakelijke voorzieningen (openbaar vervoer, scholen en winkels).

Het woonproject Kouter fase III bestaat in totaal uit 39 bouwkavels, 4 kavels voor halfopen bebouwing en 35 kavels voor open bebouwing.

Contacteer ons bij interesse in 1 van de bouwgronden.

Klik hier voor meer info over dit woonproject.