Woonproject Bruul Bierbeek

Interleuven is in samenwerking met de gemeente Bierbeek gestart met de ontwikkeling van de laatste fase van het nog vrij liggende woonuitbreidingsgebied Bruul in Lovenjoel. 

Het woonproject bestaat in totaal uit 26 bouwgronden en woningen (gerealiseerd en verkocht door Interleuven), 21 sociale woningen door Dijledal, 2 gemeentelijke kavels en 3 private kavels. De openbare ruimte van het project en de nutsleidingen zijn afgewerkt in augustus 2018. Er zijn vandaag nog maar twee loten beschikbaar: 9 en 10.

Het project van Interleuven bestaat uit:

  • 5 middelgrote kavels voor open bebouwing (alle bouwgronden zijn verkocht)
  • 2 bescheiden kavels voor open bebouwing (een is verkocht)
  • 4 bescheiden kavels voor halfopen bebouwing (3 bouwgronden verkocht)
  • 15 bescheiden woningen (deze worden later te koop aangeboden)

De verkoopprijs* van de gronden ligt tussen 96.862 euro en 129.900 euro. (*Verkoopprijs exclusief kosten eigen aan de koper, notariskosten registratie, kosten opmeting en afpaling perceel.) De oppervlaktes van de kavels liggen tussen 281 m² en 491 m².

Bekijk het presentatieplan voor een gedetailleerd overzicht van de verkoopprijs, oppervlaktes per kavel en stand van zaken voor de verkoop. Laatste update: oktober 2021

Belangrijkste voorwaarden voor kandidaat-kopers

  • Je hebt ten hoogste nog 1 andere woning of bouwgrond in je bezit. Die moet je verkopen binnen een termijn van 1 jaar na het verlijden van de aankoopakte.
  • Voor een bescheiden kavel of woning, zijn er inkomensvoorwaarden. Interleuven kijkt na of je aan de voorwaarden voldoet.
  • Je bouwt binnen de 3 jaar na de aankoop een woning, volgens de bouwvoorschriften, waarin je zelf gaat wonen binnen de 5 jaar.

Verkoopsvoorwaarden

Verkavelingsvoorschriften

Kandidaat stellen?

Heb je interesse in 1 van de kavels?  Contacteer Marc De Neef voor meer informatie.