Kandidaat-ondernemer

U bent voor uw KMO, voor een opstartende zaak of voor uw bestaand bedrijf op zoek naar een nieuwe vestiging of kampt u met een zonevreemdheid of uitbreidingsnood op uw bestaande site?

Als ontwikkelaar werkt Interleuven aan een voldoende groot en gedifferentieerd aanbod van bedrijfspercelen en -gebouwen (zowel verhuur als verkoop), verspreid over het arrondissement Leuven.
Daarnaast kan Interleuven u adviseren en begeleiden tijdens uw zoektocht met experten inzake milieu, energie, ruimtelijke ordening en technische ondersteuning.

Wilt u ons bestaande aanbod consulteren, kijk dan onder het luik Immo > aanbod ondernemen.

Procedure

ENKEL HUUR
Indien u als bedrijf of als ondernemer enkel op zoek bent naar grond/gebouwen om te huren op één van de nieuwe/bestaande bedrijventerreinen van Interleuven, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk hier ons volledige verhuuraanbod.

AANKOOP
Indien u als bedrijf in aanmerking wenst te komen voor de aankoop van een bedrijfsgrond of -gebouw op één van de nieuwe/bestaande bedrijventerreinen van Interleuven, of nog meerdere opties onderzoekt, vragen wij u om de infofiche ingevuld terug te bezorgen. U heeft de mogelijkheid om op dit document 'kandidatuurstelling' (wordversie) verschillende gemeenten (terreinen) aan te duiden en om uw activiteiten en behoeften/eisen nauwgezet te omschrijven. Op deze manier kunnen wij uw dossier het beste evalueren en  de meest geschikte locatie zoeken. Bent u geïnteresseerd om zich specifiek op het innovatieve bedrijventerrein Keiberg-Vossem (Tervuren) te vestigen, gelieve hiervoor dit document (wordversie) ondertekend en ingevuld terug te bezorgen.

Van zodra wij uw kandidatuur hebben ontvangen, krijgt u van ons een reactie. Als er zich een opportuniteit voordoet op één van de terreinen, worden alle kandidaturen die in aanmerking komen, getoetst aan de vestigingscriteria, afgewogen t.o.v. eventuele andere kandidaturen, waarna er met u contact kan worden opgenomen en er een gesprek kan worden georganiseerd.

Ook als er momenteel geen aanbod is dat aan uw behoeften voldoet (zie Immo > aanbod ondernemen) kan u zich kandidaat stellen. Uw kandidatuur blijft behouden.