• 2024 06 banner wpopstreek
  • Solveld Banner
  • 2022 11 banner LEWA
  • BannerBedrijfspercelen1130x225

Ontwikkelaars gezocht voor uitbreiding bedrijventerrein Lewa

Interleuven en de stad Zoutleeuw zoeken kandidaat ontwikkelaars voor een bedrijfsverzamelgebouw op de uitbreiding van het bedrijventerrein Lewa. Aan het bestaande bedrijventerrein Lewa werd door de twee partners een uitbreiding gerealiseerd van 2ha. Deze nieuwe ontwikkeling streeft naar een optimale, ruimtebesparende invulling met bedrijfsactiviteiten die zich inschrijven in het bouwconcept, dat opgesteld is voor elk van de drie zones van deze uitbreiding.

Lees meer

Burgemeesters Oost-Brabant vragen minister Lydia Peeters om VoM-budget garanties

Op 26 oktober 2023 werd er vanuit het Burgemeestersoverleg Oost-Brabant een schrijven verstuurd naar Vlaams minister van mobiliteit Lydia Peeters betreffende de uitrol van de Vervoer op Maat (VoM) deelsystemen. De burgemeesters vragen de nodige garanties dat het vooropgestelde budget om de VoM-deelsystemen uit te rollen ook in de volgende beleidsperiode beschikbaar is en blijft. Dit is noodzakelijk om de vooropgestelde doelstellingen te behalen.

Lees meer

Asbestverdachte daken in het arrondissement Leuven worden in kaart gebracht

Enige tijd geleden startte Interleuven in samenwerking met de OVAM en een externe partner een inventarisatieproject op om alle asbestverdachte daken van het arrondissement Leuven in kaart te brengen. Zowel de asbestverdachte als asbestvrije daken zullen ingekleurd worden en de kaart zal daarna als werkinstrument gebruikt worden om onze regio asbestveilig te maken.

Lees meer

Meer artikelen...